
Φοινικέλαιο με σημείο τήξης 36-39.
Η συσκευασία του είναι χαρτοκιβώτιο των 20 κιλών και το περιεχόμενο του είναι σε μορφή βουτύρου.
Κύρια χρήση του είναι στα εδέσματα γιαουρτιού και στη ζαχαροπλαστική, αφού αυξάνει τα φυτικά λιπαρά σε σχέση με τις κοινές μαργαρίνες, δίνοντας μία άριστη εμφάνιση και ένα πιο υγιεινό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιείται σε όλα τα vegan προϊόντα που χρειάζεται, χωρίς να προσδίδει οσμές ή κατάλοιπα στο τελικό προϊόν.
Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τηγάνισμα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ - Parameters | ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ -Method | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – Specifications | |
---|---|---|---|
Free Fatty Acid (%) | AOCS Ca 5a-40 | 0.1 max | |
M&I (%) | AOCS Ca 2c-25 | 0.1 max | |
Slip Melting Pt(C) | AOCS Cc 3-25 | 36-39 | |
Iodine Value (Wijs) | AOCS Cd 1b-87 | 40-52 | |
Peroxide Value(meq/kg) | AOCS Cd 8-53 | 1 max | |
Colour Red (5.25' cell) | AOCS Cc 13b-45 | 3 max |

Υδρογονωμένο Φοινικοπυρηνέλαιο με σημείο τήξης 34-36.
Η συσκευασία του είναι χαρτοκιβώτιο των 20 κιλών και το περιεχόμενο του είναι σε μορφή βουτύρου.
Ένα προϊόν με ακόμα περισσότερα λιπαρά, προορίζεται και αυτό για την παρασκευή εδεσμάτων γιαουρτιού και της ζαχαροπλαστικής ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εκάστοτε παραγωγού.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ - Parameters | ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ -Method | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – Specifications | |
---|---|---|---|
Free Fatty Acid (%) | AOCS Ca 5a-40 | 0.1 max | |
M&I (%) | AOCS Ca 2c-25 | 0.1 max | |
Slip Melting Pt(C) | AOCS Cc 3-25 | 34-36 | |
Iodine Value (Wijs) | AOCS Cd 1b-87 | 5-11 | |
Peroxide Value(meq/kg) | AOCS Cd 8-53 | 1 max | |
Colour Red (5.25' cell) | AOCS Cc 13b-45 | 1 max | |
Yellow | - | 10 max | |
SFC at 20C (%) | IUPAC 2.150 | 67-74 | |
SFC at 25C (%) | - | 35-43 | |
SFC at 30C (%) | - | 12-17 | |
SFC at 35C (%) | - | 4-7 | |
SFC at 40C (%) | - | 2 max |

Παλμολεϊνη Διπλής κλασματοποίησης.
Η συσκευασία του είναι κιβώτιο των 20 κιλών και το περιεχόμενο σε υγρή μορφή (λάδι) μέσα σε ασκό με πώμα.
Κύρια χρήση του, στο τηγάνισμα. Οι προδιαγραφές του, το καθιστούν εξαιρετικό για τηγάνισμα καθώς είναι ένα λάδι, το οποίο αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, δε μαυρίζει/καίγεται κατά τη χρήση του με μοναδικό όφελος να μη χρειάζεται αλλαγή παρά μόνο συμπλήρωση.
Εξίσου σημαντική και η ιδιότητά του να μην ταγγίζει. Αυτό εξυπηρετεί πολύ στην επεξεργασία αποξηραμένων φρούτων. Χρησιμοποιείται για να γυαλίζει το τελικό προϊόν και να διατηρείται, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση, καθώς είναι απολύτως άοσμο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ - Parameters | ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ -Method | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – Specifications | |
---|---|---|---|
FFA (% as Palmitic) | AOCS Ca 5a-40 | 0.15 | |
Moisture & Impurities (%) | AOCS Ca 2c-25 | 0.10 | |
Slip Melting Point (°C) | AOCS Cc 3-25 | 14.0 | |
Iodine Value (Wijs) | AOCS Cd lb-87 | 64 | |
Colour (5.25" Lovibond) | AOCS Ccl3e-92 | 3.5R | |
Cloud Point | AOCS Cc 6-25 | 5.0 | |
Appearance | - | Yellowish colour |